TEŽAK SUDAR

VELIKA NESREĆA KOD DRNIŠA, VOZAČICA IZGORJELA U AUTU Vozila je Clio i frontalno se zabila u Fabiju, prevrnula se na krov, a auto se zatim zapalio

Ilustracija
 Hanza media

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u subotu nešto iza 15 sati dogodila na cesti Šibenik-Drniš, kod mjesta Pokrovnik, na mjestu je smrtno stradala 37-godišnja vozačica Renault Clija ogulinskih tablica.

Kako doznajemo, nakon sudara sa Škodom Fabiom čakovečkih registracija, Clio je sletio s kolnika na krov i udario u stablo, te je potom došlo do samozapaljenja automobila u kojem je nesretna žena izgorjela.

- Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je automobil Renault Clio prilikom skretanja u zavoju u desno, uslijed neprilagođene brzine prešao u suprotnu prometnu traku i frontalno se sudario s automobilom Škoda Fabia za čijim je upravljačem bio 61-godišnji muškarac – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Ona nam nije mogla potvrditi je li nesretna 37-godišnjakinja još bila živa u trenutku kad je njezin automobil zahvatila vatrena buktinja. Inače, u Fabiji je teške i po život opasne ozljede zadobila 64-godišnja suvozačica.

Kako doznajemo u šibenskoj bolnici, ona je zadobila prijelom lijeve ruke, desne noge te frakturu nekoliko kralježaka, a ozlijeđeni su joj i unutarnji organi. Na odjelu je Intenzivne njege i dalje je životno ugrožena. Vozaču Škode konstatirane su, pak, lakše tjelesne ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 10:58