GLAVOM U GLAVU, PA ŠIPKA

VIDEO: ŠOKANTAN NAPAD NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI Italija u šoku nakon intervjua sa bratom poznatog mafijaša

 
 Carlo De Felice / TWITTER

Brat poznatog rimskog mafijaša glavom je udario novinara televizijske postaje Rai Due tijekom intervjua u kojem ga je novinar pitao o povezanosti s pokretom s krajnje desnice, piše Daily Mail.

Tijekom prijenosa uživo na Rai Due, brat poznatog mafijaša Robert Spada napao je novinara Danielea Piervincenzija kada ga je ovaj pitao o prirodi njegove povezanosti s pokretom CasaPound. Spada je novinara prvo udario glavom i slomio mu nos, da bi ga kasnije još nekoliko puta udario crnom šipkom.

Piervincenzi je u rimsku gradsku četvrt Ostiju došao intervjuirati Spadu nakon što je sedam pripadnika izrazito nasilnog klana Spada u listopadu osuđeno na ukupno 56 godina zatvora zbog iznuđivanja i organiziranog kriminala.

"Udario me zato što sam mu postavljao pitanja. Trebao bi od Ostije tražiti ispriku", rekao je novinar.

Intervju tijekom kojeg je Piervincenzi napadnut emitiran je u sklopu dokumentarne emisije o odnosima u Ostiji nakon što je vijeće gradske četvrti raspušteno zbog povezanosti s organiziranim kriminalom.

Robert Spada se za napad koji je rezultirao slomljenim nosom novinara ispričao putem Facebooka. "Novinar je ušao u prostor kluba koji je namijenjen isključivo članovima te je prestrašio mog sina. Strpljenje ima svoje granice", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:32