NEPROSPAVANA NOĆ

VIDEO: ZAGREBAČKI VATROGASCI SNIMILI ZASTRAŠUJUĆ VIDEO Vatra usred noći počela gutati stan na 7. katu u Selskoj, pogledajte kako to uzgleda

 
 Javna vatrogasna postrojba Zagreb

Iza većine stanara višekatnice na zagrebačkoj Selskoj cesti je probdjevena noć. Naime, oko 1.45 sati noćas pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izbio je požar u stanu na 7. katu zgrade u vlasništvu Marija M.

Vatrena stihija vrlo je brzo počela divljati stanom, a prvi se u koštac s buktinjom uhvatio sam vlasnik plamtećeg stana, kako doznajemo, i to pomoću opreme za gašenje iz zidnog hidranta unutarnje hidrantske mreže.

Požar je u stanu od 50-ak kvadrata uništio kuhinju, blagavaonicu te dnevni boravak, ali i dio krovne instrukcije s limom, dok su dvije sobe i kupaonica začađene. No to nije sve, jer je voda koja je u isto vrijeme gasila vatru, slijevala se niz zidove te kroz podove u stan ispod, na 6. katu, u vlasništvu Andreje H.

Vatrogasci su vrlo brzo stigli na mjesto intervencije, njih 13 sa tri vatrogasna vozila. I spriječili su daljnje širenje požara.

Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo, a točan uzrok požara doznat će se po dovršetku policijskog očevida koji je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:31