MAJKA ŠUTJELA I TRPILA

ZADRANIN GODINAMA SILOVAO MALOLJETNU KĆER Rodila mu dijete, a onda se povjerila svom dečku...

Ilustracija
 Laurent Hamels/Colourbox / AltoPress / Maxppp

Nakon kriminalističke obrade i policijske prijave nad prijavljenim Zadraninom, sudac istrage zadarskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor Zadraninu za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuće, piše Zadarski.hr.

Utvrđeno je da je on godinama seksualno zlostavljao jednu od svojih kćeri, a seksualno ju je iskorištavao u vrijeme dok je bila maloljetnica. Sve je izašlo na vidjelo kada se djevojka povjerila svome dečku i obratila se policiji.

Ona je kao maloljetnica zatrudnjela i rodila dijete, koje je najvjerojatnije začela sa vlastitim ocem koji ju je spolno zlostavljao.

Iz policije nije moguće saznati detalje o ovom slučaju, no iz drugih nam je izvora potvrđeno da je Zadranin, uz kazneno djelo rodoskrvnuća, prijavljen i zbog nasilja u obitelji i povrede prava djeteta.
Radi se o višečlanoj obitelji, a po svemu sudeći majka je godinama šutjela i trpila nasilje.

Policija je u nekoliko navrata dolazila na njihovu adresu zbog prijava susjeda za narušavanje javnog reda i mira, a bilo je i nekoliko policijskih prijava za obiteljsko nasilje.

Unatoč tome, nezamislivo zlostavljanje ukućana trajalo je godinama, as izostalo je i reagiranje zadarskog Centra za socijalnu skrb, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:53