BIZARNO

ZAGONETNA DUBINSKA OZLJEDA Šefu županijskog HDZ-a kuhinjski nož zabio se u stražnjicu

Po našim izvorima, u vožnji je nož sa sjedišta suvozača čudom poletio prema Soboti.
 Robert Mihaljević / Podravski list

Nevjerojatan peh doživio je koprivnički dožupan i šef županijskog HDZ-a Darko Sobota. Nož koji je vozio na brušenje zario mu se duboko u desnu butinu i ozlijedio ga.

Informaciju smo provjerili i dobili potvrdu iz nekoliko izvora, no pojedinosti nesvakidašnje nesreće ostaju nepoznanica. O potankostima svog nesretnog ozljeđivanja ne želi govoriti ni Sobota.

Naši izvori kažu da je Sobota prošli vikend uzeo set kuhinjskih noževa i položio ih na suvozačevo mjesto auta kako bi ih odvezao majstoru na brušenje.

Krenuo je od kuće u Kalinovcu prema majstoru ne sluteći da će se nekoliko trenutaka poslije dogoditi neviđena drama.

Prema našim informacijama, prilikom vožnje jedan je od noževa iz nebrušenog seta čudom poletio prema Soboti. Oštrica se duboko zarila u njegovu desnu butinu, tik uz stražnjicu. Ubod nije bio nimalo bezazlen pa je dožupan morao požuriti liječnicima ne bi li mu sanirali ozljedu.

Pokušali smo u koprivničkoj Općoj bolnici provjeriti pojedinosti ove bizarne nezgode, no Sobota se tamo nije javio nakon ozljeđivanja.

Šef županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Mato Devčić, inače predsjednik križevačkog HDZ-a, ne vjeruje da je dožupan bio kod liječnika.

Kaže da bi on to sigurno znao, barem je tako dosad bilo kad su se događale slične nesreće, a usto se radi o poznatom političaru. No, Sobota je doista ozlijeđen u bizarnoj nesreći, u to nema nikakve dvojbe. Je li neoprezno vozio, naglo zakočio, prevelikom brzinom ušao u zavoj, iznenada sjeo na oštricu - ostaje nepoznato.

Ipak, na Sobotinu sreću, oštrica nije zahvatila arterije pa je i njegov oporavak bio brz. Dožupana ovaj peh nije spriječio da se već jučer pojavi na poslu u zgradi županije u Koprivnici.

- Eto, događa se, ali ne bih o tome - rekao je Sobota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:16