ČELNIK ZAGREBAČKOG SDP-a

Bernardić najavio kandidaturu za gradonačelnika: 'Želim da Zagreb postane najrazvijeniji grad na jugoistoku Europe'

'Tražit ću povjerenje gradskog odbora SDP-a za svoju kandidaturu. To je logično kao predsjednik gradske organizacije i nadam se da ću to povjerenje dobiti', rekao je Bernardić
Zagreb, 120712.Stara gradska vijecnica, Cirilometodska.Sjednica Gradske skupstine sa tockama dnevnog reda rebalansom proracuna, odlukom o izmjenama i dopunama Generalnoga urbanistickog plana (GUP) te Odlukom o zakupu i kupoprodaji poslovnih prostora.Na fotografiji: Davor Bernardic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine i predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić najavio je danas da će se kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju iduće godine.

"Tražit ću povjerenje gradskog odbora SDP-a za svoju kandidaturu. To je logično kao predsjednik gradske organizacije i nadam se da ću to povjerenje dobiti", rekao je Bernardić u emisiji Radio Sljemena dodavši da želi Zagreb pozicionirati kao najrazvijeniji grad na jugoistoku Europe.

Osvrnuo se i na gradonačelnika Milana Bandića i njegovo jučerašnje napuštanje sjednice zagrebačke Gradske skupštine, rekavši da je to gradonačelnikov stil te da su zastupnici sjednicu najnormalnije nastavili zbog odgovornosti prema građanima.

"Završili smo je brzo i efikasno. Donijeli smo sve potrebne odluke. Zapravo se može reći da smo bili puno brži bez njega", rekao je Bernardić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 21:43