A GDJE ĆEŠ TI BITI 1.6.?

'DOSTA JE BILO ŠUTNJE, EDUKACIJA JE ZADNJI BASTION' Poznati pozivaju na veliki prosvjed

Rene, Remi i Mrle
 EPH

Kao rijetko kad građani Hrvatske digli su se u znak podrške kurikularnoj reformi čija se provedba našla u opasnosti nakon ostavke voditelja Radne skupine Borisa Jokića i njegovih suradnika.

Oni su svoj postupak obrazložili kao jedini mogući potez u kontekstu političkih pritisaka na njih da se skupina proširi, a među kojima su istakli stranku Hrast.

U međuvremenu je najavljen veliki prosvjed podrške Jokiću i cijeloj reformi, a svoj dolazak su uz tisuće građana najavile i mnoge poznate osobe. Među njima su Mirela Priselac Remi, Mile Kekin, Rene Bitorajac, Damir Martinović Mrle i mnogi drugi.

Pogledajte što su oni poručili građanima!

- Sad su stvari zbilja u našim rukama. Dođite 1.6. na Jelačić plac ako ste u Zagrebu - ili na neku od drugih lokacija u HR i EU - i učinite nešto za sebe i druge, za budućnost! Mislim da je bilo dosta šutnje, edukacija je posljednji bastion. I posljednja kap. Upozoravali smo godinama kroz muziku koju radimo, a sada imamo priliku i djelovati. Pridružite nam se u mirnom prosvjedu, bit će to lijep dan za demokraciju! - napisala je Remi iz Elementala uz video.

Mile Kekin iz Hladnog Piva je kratko pozvao građane na prosvjed.

Damir Martinović Mrle iz Leta 3 na osebujan je način dao podršku prosvjedu.

I Rene Bitorajac, koji je zadnjih tjedana uzbudio duhove svojim pjesmama o hrvatskoj stvarnosti, također je dao podršku prosvjedu. Rene je svoj poziv začinio oponašanjem Zdravka Mamića i već legendarnim "Ajmooo"

Mladen Badovinac iz TBF-a je na prosvjed poslao Splićane i Splićanke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:42