LOŠE REAKCIJE

DOSTA ZLOKOBNA PROPAGANDA PROTIV POBAČAJA IZAZVALA MASOVNO NEGODOVANJE HRVATA: 'Mama, trga mi nogu, reci mu da prestane!'

 Screenshot

Inicijativa ProLife.hr i kampanja "Želim živjeti" napravili su video spot koji je u malo vremena izazvao brojne komentare, piše Slobodna.

U videu se čuje dječji glas koji govori:

- Bok, ja sam Mia. Danas je mama dogovorila sastanak kod doktora. Svi skupa idemo i nadam se da je s njom sve u redu. Ja ću, jednom kad odrastem isto tako biti doktorica, i spašavat ću ljudima živote. Dotad ću biti jako dobra u školi i dobijat ću samo petice. Naravno, već sada zamišljam svoje vjenčanje. Bit će kao iz bajke. Imat ću puno, puno djece, kojoj ću dati svu ljubav ovoga svijeta. Mama i tata bit će jako ponosni na mene. Imam najboljeg tatu i najbolju mamu na svijetu, jako ih volim, valjda je s mamom sve u redu. Mama, šta taj striček radi? Mama! Trga mi nogu, otkinut će je! Mama boli me, reci mu da prestane. Trga mi ruku! Bit ću dobra, mama. Mama pomozi! Mama!", završava se video uz zvuk zlokobnog smijeha.

Nedugo nakon toga pojavljuje se poruka:

- Dok vi slavite Božić, mene je moja mama planirala ubiti. Želim živjeti i želim zakone koji će me zaštititi".

Na društvenim mrežama i YouTubeu spot nije prihvaćen s osuševljenjem, piše Slobodna, a sigurno će biti još reakcija na video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:00