STIŽE KRAJEM SRPNJA

EKSKLUZIVNO Opozvani premijer Orešković s obitelji ide na ljetovanje u vilu na Brijunima

 HANZA MEDIA

Opozvani predsjednik Vlade Tihomir Orešković, kako ekskluzivno doznaje Jutarnji list, krajem srpnja započet će svoj ljetni godišnji odmor s obitelji u državnoj rezidenciji vila Jadranka na Brijunima.

Nakon što je javnost doznala da je Oreškovićeva supruga s dvoje djece već više od 20 dana u vili na Kostabeli u Rijeci, u koju je vikendima dolazio i Orešković, sada opozvani premijer planira provesti odmor u ljetnoj rezidenciji na Brijunima. Orešković će se s cijelom obitelji, sa suprugom i četvero djece, tamo odmarati dva tjedna, a možda i mjesec dana.

Sa sobom vodi tri kuhara i konobara iz Banskih dvora, a prema našim informacijama, Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom (DUUDI), odnosno tvrtki Državne nekretnine, dan je nalog da se vila uredi i pripremi za dolazak opozvanog premijera i njegove obitelji, s obzirom na to da u njoj dugo nitko nije boravio.

Iz vile Jadranka Orešković će ići na sva važnija državna događanja, pa će tako s Brijuna ići na proslavu godišnjice Oluje u Knin te na Alku u Sinj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:21