ZABRANE IH NISU UPLAŠILE

FOTO: NAŠ REPORTER U RANO JUTRO ZAVIRIO JE NA MAKARSKU PLAŽU, EVO ŠTO JE SNIMIO Jedva se može prolaziti, a ljudi nema nigdje!

 
 Ivo Ravlic / CROPIX

Iako je komunalno i prometno redarstvo Grada Makarske prošli tjedan prvi put ovoga ljeta uklonilo sve ručnike i drugu opremu, koje turisti ostavljaju preko noći kako bi si rezervirali najbolja mjesta na gradskoj plaži, čini se kako njihova akcija tvrdoglave kupače nije nimalo uplašila. Iako su gradske vlasti postavile i ploče s pravilima ponašanja na plaži, turisti ih i dalje ignoriraju, što najviše ljuti domaće stanovništvo, koje više nema snage boriti se s nekulturom pojedinaca.

Kako bi na vlastitu ruku provjerio kakva je zapravo situacija u Makarskoj u srcu sezone, naš fotoreporter odlučio je u ranu zoru obići gradsku plažu. Sudeći po onome što je snimio, "prvi redovi do mora" uistinu sliče "groblju ručnika i deka".

I općina Brela ovih dana zabranila je ostavljanje ručnika bez nadzora i to u periodu od 22 do 8 sati, a hoće li se turisti toga pridržavati, pokazat će vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:54