CAFFE BAR CHARLIE

FOTO: PLENKOVIĆ SA ZANIMLJIVIM DRUŠTVOM NA ŠPICI Šef HDZ-a kavu popio s Prgometom, ali i s vođom desne oporbe u stranci i čovjekom iz HAVC-a

Drago Prgomet, Andrej Plenković, Zlatko Hasanbegović i Dinko Čutura
 Damjan Tadić / HANZA MEDIA

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u subotu je u popularnom zagrebačkom kafiću Charlieju popio kavu s kandidatom za gradonačelnika grada Zagreba iz redova HDZ-a Dragom Prgometom.

Tijekom druženja su im se pridružili i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević te bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović, član HDZ-a Dinko Čutura te akademski kipar i član upravnog odbora Hrvatskog audiovizualnog centra Ivan Kujundžić.

Hasanbegović je navodno na kavu samo kratko navratio. Za njega je poznato da je imao velike sukobe s donedavnim čelnikom HAVC-a Hrvojem Hribarom, u vrijeme čijeg mandata je u Upravnom odboru te institucije sjedila i aktualna ministrica kulture Nina Obuljen.

Istovremeno, Hasanbegovića se smatra svojevrsnom desnom oporbom Plenkoviću, a spominje se i da neformalno daje podršku Bruni Esih, koja je najavila kandidaturu za gradonačelnicu hrvatske metropole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:45