LIJEPA USPOMENA

FOTO, VIDEO: JAMIEJA FOXXA ODUŠEVILI HRVATSKI SUVENIRI Oskarovac će iz Dubrovnika kući ponijeti unikatne narukvice s motivima Trogira i Splita

 INSTAGRAM

Sasvim slučajno ugledala sam ga na Stradunu. Prišla sam mu i pitala ga bi li primio maleni znak pažnje od nas. Naravno da mu nisam htjela ništa naplatiti, ovako Mirela Rus opisuje susret s holivudskom zvijezdom Jamiejem Foxxom u Dubrovniku.

Bivša BBC-jeva radijska novinarka, koja se iz rumunjskog Bukurešta prije godinu i pol preselila u Hrvatsku, ovdje je sa suprugom Ionutom Copioujem pokrenula brend Break Time. Izrađuju unikatne narukvice s hrvatskim motivima, a nekoliko komada iz njihove kolekcije Jamie Foxx ponijet će kući u SAD.

- Darovala sam mu narukvice s motivima Trogira i Splita. S obzirom da su s njim bili dječak i djevojčica, pretpostavljam da su mu to nećaci, i njima sam za uspomenu spakirala male paketiće - rekla nam je Mirela. Za oskarovca, koji u Dubrovniku snima već dva tjedna, ima samo riječi hvale.

- Drag je i pristupačan. U njemu nema ni trunke umišljenosti i bahatosti. Uopće ne ostavlja dojam zvijezde. Pokazao je da ima strpljenja za obožavatelje - sa svima koji su mu prišli rado se fotografirao i izmijenio barem rečenicu, dvije. Mislim da se u Hrvatskoj osjeća ugodno jer ljudi nisu naporni, ne vuku ga za rukav, čak su i pomalo sramežljivi - kaže gospođa Rus. Dodaje kako je presretna što su se Foxxu svidjele narukvice, koje su ručni rad njezina supruga Ionuta.

Američki glumac u stankama od snimanja filma 'Robin Hood: Origins' uživa u ljepotama Dubrovnika, a nedavno su mu se u gradu pridružili i sedmogodišnja kći Annalise te nećak i nećakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:09