OPĆE VESELJE

HRVATSKA U TRANSU Kako je izgledalo veliko slavlje nakon grandiozne pobjede diljem Lijepe naše

 EPH

Nakon grandiozne pobjede i sjajne nogometne predstave koju su pružili hrvatski reprezentativci u velikom srazu s moćnom Furijom u Bordeauxu, nemile scene huliganskog divljanja na prethodnoj utakmici s Češkom mnogima su već pomalo počele padati u drugi plan.

Vidjelo se to već nakon izjednačavajućeg Kalinićevog zgoditka, kada su zabrinutost na licima zamijenili osmijesi, a prava erupcija veselja nastala je nakon izvanserijske Subašićeve obrane penala i pobjedonosnog Perišićevog gola pred sam kraj furioznog susreta.

Lijepo vrijeme u utorak navečer bilo je kao stvoreno za navijanje na otvorenom pa su deseci tisuća fanova Vatrenih pratili njihov sjajni učinak po gradskim trgovima i na terasama kafića, odjeveni u dresove i noseći brojne navijačke rekvizite.

Prizori su bili slični u gotovo svim dijelovima države, a na zagrebačkom Gornjem gradu zabilježili smo i kolonu automobila punih navijača koji su pobjedu reprezentacije slavili pjesmom i trubljenjem.

Video: Ilija Matanović

Također, u samom središtu Zagreba nekolicina navaijača i navijačica uskočilo je u Manduševac i osvježilo se nakon cijele večeri mahnitog navijanja.

U velikoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:59