ŠOK I GAĐENJE

'IZVUKLA SAM ČITAV SPLET DLAČURINA, DOŠLO MI JE SLABO' Zgrožena studentica u zagrebačkoj menzi dobila gnjusnu musaku, SC šalje sanitarnu inspekciju

Arhivska fotografija
 Božidar Vukičević / CROPIX

Prošloga tjedna jedna je studentica u studentskom restoranu ‘Cvjetno naselje’ doživjela šok kada je u hrani u studentskoj menzi pronašla čitav splet dlaka, što je dokumentirala i fotografijom koju je objavila u jednoj grupi na Facebooku.

- Musaka je bila u pitanju pa nisam odmah mogla vidjeti dlake jer su bile unutra negdje. I tako dok sam jela vidjela sam prvo jednu dlaku i mislim se ‘Hajde maknut ću je, nema veze’. I onda kad sam ju krenula micati izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo - ispričala je studentica za portal Srednja.hr.

Sanacijski upravitelj zagrebačkog Studentskog centra odlučio je u menzu na Cvjetnom stoga poslati nadzor.

- Temeljem objave članka od 17. studenog 2017. godine pod naslovom Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo’, molim Vas obavijestite studenticu da se javi u Ured sanacijskog upravitelja Studentskog centra u Zagrebu zbog dodatnih informacija i pokretanja procedure kontrole kvalitete usluga u restoranu Studentskog centra u Zagrebu. Ured sanacijskog upravitelja naložio je izvanredni nadzor i pregled službi Sanitarne inspekcije Studentskog centra Zagreb - napisao je sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak u dopisu portalu Srednja.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:44