VRSNA KLIZAČICA

KATARINA KITAROVIĆ U BEOGRADU Dolazak predsjedničine kći izazvao veliku pomutnju, ali i ogorčenje u dijelu srpskih medija

Katarina Kitarović
 Matea Petrović / CROPIX

Kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, mlada klizačica Katarina Kitarović, privukla je veliku pozornost u Beogradu gdje je doputovala na Europski kup u umjetničkom klizanju u dvorani Pionir.

Srpski portal Alo! piše kako su došli popratiti događaj i intervjuirati Katarinu Kitarović, no nisu uspjeli jer im je organizator rekao kako je s njom strogo zabranjena bilo kakva komunikacija ili fotografiranje.

Na ponašanje organizatora požalio se i poznati sportski TV komentator Milojko Pantić: - Došao sam napraviti reportažu, s obzirom na to da na ovom natjecanju sudjeluju i djeca mojih prijatelja iz Zagreba. Njih sam snimio prije dva dana i nitko mi ništa nije rekao.

Snimao sam klizanje i te djevojčice i uzeo izjave o tome kako se osjećaju u Beogradu, s obzirom na to da su roditelji čija djeca kližu u dvorani prihvatili da djeca iz Zagreba borave kod njih dok su u Beogradu. Želio sam napraviti priču i sa Katarinom Kitarović, ali su mi organizatori rekli kako ne mogu snimati jer je zabranila 'državna bezbednost', požalio se Pantić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:28