SRAMOTNA RABOTA

PERNARA ZVALI NA TULUM U POPULARNOM DISKU, ON IH TRAŽIO NOVAC 'Izreklamirat ću vas, možete mi uplatiti na račun ili dati na ruke kumu organizatora'

 Alen Međić / HANZA MEDIA

Organizatori Carnival partya koji se u subotu održava u primoštenskoj diskoteci Aurora zvali su na tu zabavu saborskog zastupnika Ivana Pernara, a onda se silno razočarali kad im je za svoj dolazak tražio 800 kuna na račun ili na ruke, piše ŠibenikIN.

- Mislili smo da bi bio štos pozvati Pernara na naš party u subotu, ali on nam je rekao da je taj dan gost splitskog karnevala na kojem će dobiti ključeve grada i 'oženiti se' s Avom Karabatić. Ponudili smo mu da plaćamo ulaznicu te da može povesti i Avu, odnosno bilo koga drugoga, a kada je kazao da nema prijevoz ni mjesto za prenoćiti, ponudili smo da ćemo i to riješiti. Cijela prepiska išla je SMS porukama jer se nije javljao na telefon – ispričali su za ŠibenikIN organizatori subotnjeg partya u Aurori, ekipa šibenske produkcijske kuće Decoded Records.

Nastavak komunikacije SMS porukama s broja preko kojeg i novinari redovno komuniciraju s Pernarom, uslijedio je nešto kasnije kada je zastupnik tražio za dolazak minimalno 800 kuna.

- Izreklamirat ću vas, a novac možete uplatiti na račun ili ga predati na ruke, preko kuma jednog od organizatora koji će biti u subotu u Splitu, napisao nam je, a mi smo mu na to poručili da smo razočarani jer je isti kao svi drugi političari te da naš glas više nema. On nam je na to odgovorio 'svako dobro' i uputio smajlić – kažu u Decoded Recordsu.

Inače, u Aurori u subotu nastupa desetak glazbenika među kojima i pionir dalmatinske techno scene Pero FullHouse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:27