NEDJELJOM U DVA

PRGOMET KOD STANKOVIĆA 'Žao mi je što je Hasanbegović svoje domoljublje sveo na uslikavanje s posuđenim braniteljskim kapama na obali'

 Goran Mehkek / HANZA MEDIA

Gost emisije Nedjeljom u dva na HTV-u bio je HDZ-ov kandidat za zagrebačkoga gradonačelnika Drago Prgomet. Planovi za Zagreb, stanje u stranci te komentar aktualnih političkih zbivanja neke su od tema emisije.

- Podcjenjujete snagu HDZ-a i moju snagu i ambiciju da postanem gradonačelnik Zagreba, odgovorio je Prgomet na pitanje Aleksandra Stankovića 'zašto se kandidirao ako ne vjeruje da će pobijediti'.

- Da ankete potrvđuju rezultate predsjednica SAD-a bila bi Hillary Clinton, predsjednik Hrvatske Ivo Josipović, a Britanija bi bila u Europskoj uniji, dodao je Prgomet.

Dodao je kako je iz HDZ-a svojedobno izašao jer nije mogao 'staviti prst u uho' i čekati da se njegovi prijedlozi čuju.

Govoreći o Zlatku Hasanbegoviću koji kao kandidata za gradonačelnika Zagreba podržava nekoga drugoga, Prgomet je kazao kako bi bilo kolegijalno da svi članovi stranke podrže njega kao istaknutog stranačkog kandidata.

Žao mu je, kaže, što je Hasanbegović 'svoje domoljublje sveo na uslikavanje s posuđenim braniteljskim kapama na obali'. Nije želio prognozirati Hasanbegovićevu političku budućnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 09:10