DENIS PETROVIĆ

Prvo putovanje bit će mi u Jajce, da roditelji vide mog novog Golfa

Električar koji se zbog posla iz BiH doselio u Zagreb za nagradu zahvaljuje Jutarnjem, ali i supruzi koja je za njega skupljala kupone
 Srdjan Vrancic / HANZA MEDIA

- Bio sam na poslu i dobio sam poziv s nepoznatog broja. Javio sam se i rekli su mi da sam osvojio automobil u nagradnoj igri. Bio sam zbunjen, nisam se mogao više koncentrirati na poslu pa sam otišao u birtiju da smirim misli.

Nakon dva sata i nekoliko pića shvatio sam što mi se upravo dogodilo - rekao je Denis Petrović (28), dobitnik nagradne igre Jutarnjeg lista “IGRAJ I OSVOJI GOLF”. Denis je rodom iz Jajca i po struci je električar, ali se zbog posla preselio u Zagreb, gdje sada živi sa svojom suprugom Ančicom, koja je najviše zaslužna za njihov osvojeni Volkswagen Golf edition 40.

prvi dobitak - Ančica uvijek igra neke nagradne igre, tako da je ona skupljala kupone. Radi u trgovini na Trgu i uvijek ima malo viška vremena pa ga potroši na razne nagradne igre. I sada smo napokon u jednoj i pobijedili - rekao je Denis te dodao kako im je, unatoč stalnom igranju, ovo prvi put da su osvojili neku nagradu. Dan nakon što je saznao da je osvojio automobil, Denis i dalje nije mogao vjerovati da se jučerašnji poziv stvarno dogodio, zbog čega se nije nikome previše hvalio o osvojenoj nagradi. Ali kada mu je jučer ujutro stigao fotograf na vrata, shvatio je da taj poziv nije bio samo san.

Šok i nevjerica - Kada sam rekao ženi, nije mi vjerovala jer je često znam zadirkivati oko ovakvih stvari, ali kada sam je uvjerio da se ne šalim, bila je izvan sebe od sreće. Naime, mi nemamo svoj auto, tako da će nam ovaj Golf itekako dobro doći - rekao je Denis, koji nestrpljivo čeka dolazak svoga novog metalnog ljubimca.

Ova sretna vijest došla im je kao naručena, jer su se Denis i Ančica vjenčali prije dva tjedna, čime im je Jutarnji dao najljepši vjenčani poklon. Zbog posla još nisu imali priliku otići na medeni mjesec, ali su za svoje prvo putovanje novim autom odabrali svoj rodni kraj.

- Za početak ćemo otići kod mojih roditelja u Jajce, da im pokažem svoj novi auto. Onda ćemo poslije vidjeti kuda nas cesta odveze - rekao je Denis te dodao kako bi rado za svoj medeni mjesec otišli u Tursku, ali nisu odlučili kako će do tamo stići. Možda avionom, a možda njihovim novim automobilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:26