TROŠKOVI ODMORA

RAČUNI IZ VILE KOD OPATIJE Orešković u 32 dana potrošio 100.113 kuna za hranu i piće

 EPH

Prema našim informacijama, obitelj premijera Oreškovića u vilu Costabella navodno je stigla u ponedjeljak, 13. lipnja, te ju je, opet neslužbeno, napustila u nedjelju, 10. srpnja. U tih 28 dana troškovi cateringa iznosili su navodno 85.113 kuna.

Obitelj je vilu koristila i u danima oko Uskrsa. Tad su, tvrde naši neslužbeni izvori, na catering potrošili 15-ak tisuća kuna, a u vili su se zadržali četiri dana. Dakle, ukupno je obitelj Orešković na uslugu cateringa iz hotela za vrijeme boravka u opatijskoj vili potrošila navodno 100.113 kuna...

Inače, Jutarnji list došao je u posjed računa za hotelski catering u vili Costabella iz srpnja 2015. godine, dakle iz vremena Milanovićeve Vlade, kada je na “hotelsku uslugu za desetak osoba potrošen iznos od 24.697 kuna”. Prema neslužbenim informacijama, računi iz vremena Milanovićeve Vlade za catering su tijekom 2015. godine iznosili navodno 295.000 kuna.

Sve račune za boravak državnih dužnosnika u vili Costabella plaća državna tvrtka AKD. Moguće je i da će u ovom slučaju obitelj Orešković, kažu nam neslužbeno, sama podmiriti troškove cateringa u spomenutoj vili, ali, kako saznajemo, to zasad nisu najavili.

CIJELI TEKST I RAČUNE S ODMORA U COSTABELLI PROČITAJTE U BOJU JUTARNJEG LISTA OD PONEDJELJKA:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:08