ISTRAŽNI ZATVOR

RUŽNO IZVRIJEĐAO HASANBEGOVIĆA, ESIH I STIERA NA FACEBOOKU PA ZAVRŠIO U REMETINCU Uhitili ga zbog statusa o Trgu maršala Tita

 CROPIX

Bivši HNS-ovac, a odnedavno član SDP-a Gordan Bičak poznat po komentiranju dnevno-političkih događanja na društvenim mrežama 15. lipnja objavio je status na Facebooku u kojem je zaprijetio sječom glava svakom tko pokuša skinuti ploču s imenom Tita na Trgu maršala Tita u Zagrebu.

- Neka ovaj post shvati kako tko želi - napisao je Bičak, a sada je došla vijest da je zbog upravo tog statusa završio u jednomjesečnom istražnom zatvoru.

- Hasanbegović, Stier i Esih te njihova družba, dokaz su da partizani na Bleiburgu ni u poslijeratnoj Jugoslaviji nisu obavili posao kako treba... Previše je te fašističke bande ostalo na životu i posijalo svoje sjeme zla koje sada želi vratiti Hrvatsku i hrvatski narod u godine sramote i mraka... No ako već gospođe i gospoda nasljednici i sljedbenici Ustaša žele ponoviti 1941. doživjet će ponovno i 1945., a onda više nećemo biti tako milostivi i nemarni. Garantiram vam od fašističkog sjemena neće ostati ni zrno a kamoli plod. Tko nam pokuša skinuti tablu s imenom Tita na Trgu maršala Tita neće dobro proći. Osobno ću to spriječiti. Bit će krvi i padat će glave - napisao je Bičak kojega je policija kazneno prijavila zbog javnog pozivanja na mržnju.

Državno odvjetništvo zatražilo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sud je tom zahtjevu udovoljio te je Bičak prepraćen u remetinečki zatvor.

Njega se, inače, svojedobno spominjalo u jednoj korupcijskoj aferi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:07