SPECIJALNA CIJENA ZA TAJ DAN

SRPSKA ZRAKOPLOVNA KOMPANIJA ODAJE POČAST 'FRANJI TUĐMANU' U čast otvorenja novog terminala zračne luke, šalju svoj najveći zrakoplov!

 FlyingHigh Aviation / YouTube

Air Serbia, nacionalna Zrakoplovna kompanija Republike Srbije, prometovat će slijedećeg utorka (28. ožujka 2017.) na liniji Beograd – Zagreb – Beograd, svojim širokotrupnim zrakoplovom Airbus A-330, te na taj način doprinijeti obilježavanju otvaranja nove zgrade putničkog terminala u Zagrebu.

Zrakoplov sa 254 sjedišta, koji redovito prometuje na direktnoj liniji između Beograda i zračne luke JFK u New York-u, letjeti će do glavnog grada Hrvatske te iz njega u jutarnjim satima slijedećeg utorka, a gosti će moći iskoristiti specijalnu cijenu od 59 EUR za povratnu kartu, koja ce vrijediti samo tog dana.

Specijalni povratni let zrakoplovom Airbus A-330, prometovati će na dan kada Air Serbia preuzima nagradu za Lidera u zračnom prometu za 2017. godinu, koju tradicionalno dodjeljuje ATW (Air Transport World) u New York-u.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, tim povodom je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da obilježimo otvaranje novog putničkog terminala u Zagrebu letom koji će ka glavnom gradu Hrvatske, samo tog dana, obaviti naš prestižni i jedinstveni zrakoplov A330“.

„Prošle godine obavili smo probne letove za Zagreb i nekoliko drugih destinacija, kao dio nastavka razvoja naše usluge za New York, tako da ga je lijepo ponovno vidjeti na hrvatskom tlu“.

„Cijena karte od 59EUR biti će vrlo popularna među putnicima koji planiraju posjetiti novi zagrebački terminal tijekom prvog radnog dana, te istovremeno letjeti našim širokotrupnim zrakoplovom“.

Zrakoplov Airbus A-330 Air Serbia opremljen je sa 18 sjedišta u poslovnoj i 236 sjedišta u ekonomskoj klasi, sistemom za zabavu tijekom leta ugrađenim u svako sjedište, te sjedištima u poslovnoj klasi koja je moguće potpuno spustiti u vodoravni položaj za spavanje.

A-330 prometovati će u utorak, 28. ožujka, pri čemu će let JU230 poletjeti iz Beograda u 07.40 sati, te sletjeti u Zagreb u 08.50 sati ujutro. Povratni let, JU231, poletjeti će iz Zagreba u 10.05 sati te sletjeti u Beograd u 11.10 sati ujutro.

Karte se mogu rezervirati i kupiti pozivom prema kontaktnom centru Air Serbia na broj (01) 8000-240 (za pozive iz Hrvatske) ili na broj +381-11-311-21-23 (za pozive iz inozemstva), online preko službene web stranice Air Serbia www.airserbia.com ili posjetom bilo kojoj ovlaštenoj putničkoj agenciji u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:16