NAZNAKA NOVIH ODNOSA

STIGLA SMS PORUKA S NAJVIŠE RAZINE Pročitajte što je predsjednica Grabar Kitarović poručila novom šefu SDP-a Bernardiću!

 Goran Mehkek / CROPIX

Davor Bernardić danas je u drugom krugu izbora prilično uvjerljivo pobijedio jedinog preostalog protukandidata Ranka Ostojića (o rezultatima i reakcijama na izbore u SDP-u čitajte ovdje) te je tako nakon devet godina najveća opozicijska stranka dobila novog predsjednika.

Svome nasljedniku, iako nisu bili u nekim izrazito srdačnim odnosima, na pobjedi je čestitao i Zoran Milanović te brojni stranački kolege i simpatizeri, ali je dobio i jednu čestitku koju vjerojatno nije očekivao. Bernardiću je malo nakon objave rezultata na mobitel sletio SMS. Pošiljateljica poruke - predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

- Poštovani gospodine Bernardić, čestitam vam na izboru za predsjednika SDP-a. Izražavam spremnost i želju za suradnjom u zaštiti nacionalnih interesa i radu na boljitak života svih naših građana. To je, naime, prvenstvena zadaća sviju nas - Vas kao novog lidera oporbe, a i mene kao predsjednice Republike. Nadam se da ćemo u idućem razdoblju imati prilike i za razgovor o dobrobiti naše domovine. Srdačan pozdrav, Kolinda Grabar-Kitarović, napisala je predsjednica u svojoj poruci.

Ova poruka Pantovčaka za Iblerov trg dokaz je da bi između predsjednice i SDP-a u budućnosti odnosi trebali kudikamo bolji nego što su bili u vrijeme kada je tu stranku vodio Milanović. Šefica države i bivši premijer bili su, blago rečeno, u vrlo hladnim odnosima...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:50