POTVRDA KVALITETE

STIGLI PODACI ZA VELJAČU, JUTARNJI.HR UVJERLJIVO NAJČITANIJI U HRVATSKOJ! Više od 1,3 milijuna posjetitelja i više od 34 milijuna posjeta!

Najnoviji rezultati mjerenja posjećenosti internetskih portala, oni za mjesec veljaču, još su jednom potvrdili koji je hrvatski portal najčitaniji!

Podaci, utemeljeni na mjerenju u Hrvatskoj istraživačkom metodologijom DotMetrics tvrtke Ipsos, koja je dio globalne agencije za istraživanje tržišta sa sjedištem u Parizu, pokazali su kako je u proteklom mjesecu portal Jutarnji.hr posjetilo 1.321.759 jedinstvenih korisnika, čime je Jutarnji.hr zadržao čelno mjesto na ljestvici posjećenosti.

Naš portal je u drugom mjesecu ove godine posjećen ukupno 34.374.729 puta, a pritom su čitatelji pregledali 89.255.881 stranica. Da, dobro ste pročitali - više od 34 milijuna posjeta i više od 89 milijuna pregledanih stranica!

Naš čitatelj u mjesec dana stranicu je posjetio 26 puta. Prosječno vrijeme jednog posjeta iznosi oko 4 minute, što je više od prosjeka svih ostalih portala uključenih u istraživanje te najveća potvrda kvalitete našeg sadržaja. Također, zanimljiv je i podatak kako su najviše vremena na portalu provodili čitateljice i čitatelji u dobi između 15 i 24 godine - u prosjeku čak četiri minute i 49 sekundi.

Jutarnji.hr u svim navedenim kategorijama istraživanja potvrđuje da je vodeći u plasiranju kvalitetnog sadržaja širokom broju čitatelja, pa je tako u veljači ostvarena prednosti u usporedbi s glavnim konkurentskim portalom. Jutarnji.hr ga je nadmašio u broju posjeta za velikih 47,84%, dok u pregledima stranica prednjači s 54% razlike. Na našem se portalu čitatelji u prosjeku zadržavaju znatno duže nego kod glavnog konkurenta.

Ovo je još jedan dokaz kako ste prepoznali kontinuirani trud cijele redakcije portala u pružanju najaktualnijih i najzanimljivijih vijesti i priča iz Hrvatske i svijeta, što je i najveća prednost vodećeg hrvatskog portala.

100posto ne stajemo!

U portfelju Hanza Medije novi portal je 100posto.hr namijenjen publici od 18 do 30 godina, a pokriva teme iz dnevnog newsa, života, sporta, scene i lifestylea. Čitajte 100posto provjerene i istinite priče na 100posto.hr i ono što je najvažnije – pročitajte onu drugu stranu priče o kojoj nitko ne govori! Ukratko, 100posto.hr je u isto vrijeme informativan, zabavan, dramatičan, ponekad i šokantan, ali uvijek zanimljiv!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:53