BURNA SJEDNICA

SVAĐA NA PREDSJEDNIŠTVU HDZ-a Milošević tražio da se ispita tko mu podmeće spinove

 Davor Pongračić / CROPIX

Sjednica Predsjedništva HDZ-a, kojoj je jučer prvi put prisustvovao kandidat za šefa stranke Andrej Plenković i na kojoj se razgovaralo o programu i koalicijama, ipak nije prošla sasvim mirno.

Glavni tajnik HDZ-a Domagoj Milošević, kako doznajemo, zatražio je da se ispita tko iz stranke “spina” te mu podmeće da on medijima dostavlja informacije o HDZ-ovoj pozajmici od Prvog plinarskog društva.

- Točno je da su nam program i koalicije važni, ali u ovom trenutku moramo riješiti pitanje jedinstva i povjerenja, ali ne onog lažnog - navodno je rekao Milošević članovima Predsjedništva.

Kako kažu sudionici sastanka, Milošević je istaknuo da je to “povjerenje” iskusio ovih dana na vlastitom primjeru.

- Jedan dan sam Karamarkov ađutant, a drugi dan sam njegov izdajnik. Laž je da sam iznosio bilo kakve informacije o pozajmici. Koji bi bio moj motiv da to radim. Desetak dana sam šutio i to sve trpio, ali sada mi je dosta - navodno je, kako prepričavaju članovi Predsjedništva, izjavio Milošević. Jedan od naših sugovornika kaže kako je članovima Predsjedništva poručio da “zna tko ‘spina’ jer je Zagreb mali grad”.

Izvor iz vrha stranke kaže kako su nakon Miloševićevih riječi svi članovi Predsjedništva šutjeli, uključujući Milijana Brkića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:29