Thompson 14. kolovoza ipak neće nastupiti u Istri

PULA - Iako je u ponedjeljak na konferenciji za novinare Veseljko Buić, vlasnik agencije V.I.B. najavio kako će Marko Perković Thompson 14. kolovoza na Stanici za tehnički pregled u Dubrovi nedaleko od Labina održati koncert, od toga neće biti ništa.



Na službenim Thompsonovim internetskim stranicama, u srijedu je objavljeno da je 'došlo do nesporazuma' , te da 'informacije u medijima o koncertu u Labinu nisu istinite'.



više iz
rubrike
VIJESTI


- U tijeku je pravna bitka za održavanje koncerta u pulskoj Areni, a kad se privede kraju, detalji o tom i koncertima u Istri koji su u planu, bit će objavljeni na ovoj stranici. Pozivamo nas da ne nasjedate na lažne istupe pojedinaca - piše na Thompsonovoj web stranici.



Veseljko Buić kaže da je odluku o neodržavanju koncerta donio Thompsonov menadžment.



Kaže i kako je koncert u Dubrovi tri dana bio najavljen i na pjevačevim internetskim stranica, a potom je uslijedila nova obavijest. Buić, koji je organizirao i tri prošlogodišnja Thompsonova koncerta u Pazinu, nada se kako će Thompson uskoro ipak doći u Istru.



Veseljko Buić, vlasnik agencije V.I.B.




Thompsonov menadžer Zdravko Barišić pak tvrdi kako koncert nije bio ugovoren.



- S obzirom na specifičnu situaciju u Istri, a i zbog sudskih procesa koje vodimo protiv Grada Pule zbog zabrane nastupa u Areni, odlučili smo za sada ne održati koncert u Istri - ustvrdio je Barišić. On ipak nije isključio ogućnost da Thompson prije kraja ljeta ipak nastupi u Istri.



S. Fable/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:50