MIRNO SLAVLJE

UZELI VELIKI KEŠ NA EUROJACKPOTU, A DOBITAK PROSLAVILI KARTAJUĆI BELU Četvorici prijatelja iz Zagreba se osmjehnula sreća: 'Riješit ćemo sve kredite!'

Eurojackpot
 Hrvatska lutrija

Prošli tjedan jednom Fincu se u samo nekoliko minuta promijenio život nakon što je u džep pospremio više od 646 milijuna kuna. Teško je i zamisliti kako je anonimac iz zemlje Djeda Mraza proslavio taj nevjerojatan pogodak, ali zasigurno puno mirnije bilo je u Zagrebu gdje su četvorica prijatelja mirno proslavila dobitak 646.688,16 kn.

Hrvatska lutrija izvijestila je da se četvorica prijatelja iz Zagreba već godinama zajedno zabavljaju kartajući u ovim krajevima najpopularniju društvenu kartašku igru - Belu, a zajednički igraju i Eurojackpot. Svaki odabere jednu kombinaciju i svaki tjedan odigraju. Nema preskakanja, a i nadalje će igrati na isti način. Svaki puta je to neka druga kombinacija pa tako zapravo i ne znaju čija je kombinacija bila dobitna. Nebitno, cijeli iznos će i tako podijeliti na jednake dijelove, a po dobitak je došao samo jedan od njih, odmah ujutro, očito upućen, naime gospodin je redovni igrač Lota 6/45, Lota 7/39 i TV Binga.

Inače, sva četvorica su obiteljski ljudi, a supruge, odnosno uža obitelj već zna ili će saznati za dobitke. Naime, svi imaju kredite koji će ovim dobitkom biti isplaćeni ili smanjeni. Naravno, nastavit će i s Belom i s Eurojackpotom, jer igra je zabava, a ovaj dobitak ostvaren je dok su se zabavljali i opuštali uz igru.

Iz HL-a su obavijestili da se ovaj petak igra za 74 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:05