TRAŽE SE SVJEDOCI

VELIKA GORICA U POTRAZI ZA OPASNIM BJEGUNCEM S MJESTA NESREĆE Slomio je starici ruku dok je vozio bicikl i dao kotačima vjetra. Ima samo tri godine!

U parku je nekad vrijedilo pravilo da se ne smije juriti biciklima, a jedna starica iz parka ispričala je da djeca danas više i ne gledaju gdje jure.
 Darko Tomas / CROPIX

Policija traga za svjedocima i biciklistom koji je teško ozlijedio 77-godišnju staricu u Velikoj Gorici, nakon čega je pobjegao. Nesreća se dogodila u ponedjeljak u Parku doktora Franje Tuđmana, a starici je u njoj slomljena ruka.

Sad se nadaju da će pomoću svjedoka pronaći dječaka, kako bi mogli utvrditi sve okolnosti nesreće.

- Jedno dijete se zaletjelo u tu gospođu, ona je pala na ruku, počela je jako krvariti, imala je na majici krvi, došla je hitna i policija. Dijete je pobjeglo - rekao je očevidac Jakov RTL-u.

- Malo sam bio u šoku jer sam mislio kako je mogao pobjeći. Ne znam gdje su mu bili roditelji ni ništa - priča im pak drugi svjedok Luka.

'Trebaš imati oči na guzici'

U parku je nekad vrijedilo pravilo da se ne smije juriti biciklima, a jedna starica iz parka ispričala je da djeca danas više i ne gledaju gdje jure.

- Morate se vi njima micati. Kad vidim da jure prema meni, gledam ih i predviđam kuda će skrenuti - rekla im je posjetiteljica parka Nevenka.

- Na mene je isto jedna curica naletjela. Pala sam i ključ iskrivila. Što dijete zna. Trebaš imati oči na glavi i, da oprostiš, na guzici - priča im Bojana.

Nadamo se da će se nesretna 77-godišnjakinja brzo oporaviti, ali i da će 3-godišnji biciklist u budućnosti biti barem bolji vozač automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:41