PANIKA NA MAGISTRALI

VIDEO: 'PROŠAO SAM CIJELI SVIJET, ALI OVAKO NEŠTO...' Iskusni motociklist pravio se važan po buri, na kraju ga je spašavao legendarni košarkaš!

 
 Facebook

Motociklist iz Dubaija koji sa svojim 'ljubimcem' obilazi cijeli svijet zamalo je u Hrvatskoj odradio svoju posljednju vožnju u života. Majstor je priznao da nije slušao savjete lokalnih ljudi i po Jadranskoj magistrali odlučio se malo provozati. Naravno, orkanska bura je 'odradila svoje' i čovjek se jednostavno - prevrnuo.

Nekoliko minuta se po orkanskom vjetru borio da podigne motocikl, a onda mu je u pomoć priskočio Aramis Naglić, legendarni hrvatski košarkaš i današnji trener Zadra.

Vozač je zanimljivu snimku objavio na Facebook profilu i iskreno opisao kako se šokirao vremenskim (ne)prilikama.

- U Hrvatskoj se borim s majkom prirodom zadnja tri dana. Kiša, snijeg, vjetar! Prije današnje vožnje jedan čovjek od 60-ak godina upozorio me da na ovom području puše vjetar kakav u svijetu ne postoji. Naravno, ja sam bio preponosan da ga slušam, rekao sam sebi 'ovaj nema pojma što sam prošao'. Vozio sam po Patagoniji, Australiji, pustinji Gobi i još nekim mjestima poznatim po jakim vjetrovima. Na kraju sam ga trebao slušati, čovjek očito poznaje svoju državu, a ovaj vjetar je nešto najgore što sam ikad osjetio. Morao sam pobjeći s obale prema unutrašnjosti. Nakon 50-ak kilometara vjetar je oslabio, ali dočekao me snijeg. I to je puno bolje - napisao je motociklist.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:38