PANIKA NA MAGISTRALI

VIDEO: 'PROŠAO SAM CIJELI SVIJET, ALI OVAKO NEŠTO...' Iskusni motociklist pravio se važan po buri, na kraju ga je spašavao legendarni košarkaš!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.11.2017. u 22:56

Facebook

 

Motociklist iz Dubaija koji sa svojim 'ljubimcem' obilazi cijeli svijet zamalo je u Hrvatskoj odradio svoju posljednju vožnju u života. Majstor je priznao da nije slušao savjete lokalnih ljudi i po Jadranskoj magistrali odlučio se malo provozati. Naravno, orkanska bura je 'odradila svoje' i čovjek se jednostavno - prevrnuo.

Nekoliko minuta se po orkanskom vjetru borio da podigne motocikl, a onda mu je u pomoć priskočio Aramis Naglić, legendarni hrvatski košarkaš i današnji trener Zadra.

Vozač je zanimljivu snimku objavio na Facebook profilu i iskreno opisao kako se šokirao vremenskim (ne)prilikama.

- U Hrvatskoj se borim s majkom prirodom zadnja tri dana. Kiša, snijeg, vjetar! Prije današnje vožnje jedan čovjek od 60-ak godina upozorio me da na ovom području puše vjetar kakav u svijetu ne postoji. Naravno, ja sam bio preponosan da ga slušam, rekao sam sebi 'ovaj nema pojma što sam prošao'. Vozio sam po Patagoniji, Australiji, pustinji Gobi i još nekim mjestima poznatim po jakim vjetrovima. Na kraju sam ga trebao slušati, čovjek očito poznaje svoju državu, a ovaj vjetar je nešto najgore što sam ikad osjetio. Morao sam pobjeći s obale prema unutrašnjosti. Nakon 50-ak kilometara vjetar je oslabio, ali dočekao me snijeg. I to je puno bolje - napisao je motociklist.

 

ELIPSO

Izdvajamo