KRAJ

ZATVARA SE JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH ZAGREBAČKIH KLUBOVA Green Gold Club nakon pet godina prestaje s radom, u klubu su nam otkrili zašto

 Facebook / Green Gold Club

Jedno od popularnijih mjesta za noćne izlaske u Zagrebu, Green Gold Club, ovog vikenda zatvara svoja vrata.

Kako su objavili na svojoj službenoj Facebook stranici, u subotu organiziraju veliki oproštajni party, a dan kasnije bit će im posljednji dan da su otvoreni za posjetitelje.

- Proveli smo 5 predivnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih koncerata, partyja, te još mnogo raznoraznih događanja. U nadi da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja, zahvaljujemo se na Vašim dolascima. Znamo da nismo uvijek uspjeli biti na visini zadatka, ali uvijek smo se trudili i pokušavali da se naši gosti osjećaju posebno, stoji između ostalog u objavi na Facebooku.

- Hvala i na svim kritikama, kao i na pohvalama jer bez njih ne bi uspjeli održati klub toliko dugo i prepoznati greške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio posla, kao i života, dodaje se u objavi.

- Moramo se zahvaliti i svim izvođačima koji su bili uvijek spremni na sve i koji su bili nezaobilazni dio Green Gold Cluba. Ne smijemo zaboraviti i sve naše djelatnike, bez kojih cijela ova petogodišnja priča ne bi bila moguća. Hvala i svim poslovnim partnerima na suradnji kao i na ukazanom povjerenju. Ovo nije zbogom, nego doviđenja. Vidimo se, možda u nekom novom prostoru, s nekim novim idejama i vizijama, stoji još u priopćenju na Facebooku.

Iz kluba za Jutarnji kažu kako je zatvaranje bilo planirano zadnja tri mjeseca. Ne odlaze zbog malog broja posjetitelja ili povećanja najamnine, kažu, već su shvatili kako su se svi zasitili posla koji su radili zadnjih pet godina.

- Definitivno je došlo do zasićenja i zaključili smo kako nema smisla raditi nešto ako se u to ne možemo dati sto posto. Planiramo otvoriti nešto novo, na nekom drugom mjestu, no ne odmah. Prostor u kojem smo do sada bili ostat će prazan - kažu iz kluba, a neslužbeno doznajemo kako će se taj dio zgrade prenamijeniti u poslovne prostore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 13:45