SKRIVENI MEĐU ROBOM

AUSTRIJA ZBOG NADIRANJA MIGRANATA UVELA POOŠTRENE MJERE KONTROLE NA GRANICAMA U Sloveniji otkrili više skupina ilegalaca u kamionima i vlakovima

Arhiva
 carina.rs

Zbog informacija o mogućem novom pojačanom kretanju ilegalnih migranata prema sjeveru Austrija je u srijedu uvela pooštrene mjere kontrole na svojim granicama, osobito u teretnom prometu, a više skupina migranata ovih dana u kamionima i na vlaku zaustavila je i slovenska policija, javljaju u četvrtak slovenski mediji.

Policija je potvrdila da je u srijedu na graničnom prijelazu Bregana-Obrežje prilikom kontrole putnika i tereta u tri vozila otkrila ilegalne migrante.

U teretnjaku koji je vozio na putu iz Bugarske u Francusku našli su ispod cerade tri državljanina Afganistana, u kamionu na putu iz Makedoniju u Njemačku otkrivana su dva ilegalna putnika iz Alžira, a u teretnom vozilu upućenom iz Turske za Njemačku još pet Afganistanaca, skrivenih među robom.

Isto tako, u Dobovi su prilikom kontrole teretnog vlaka z Srbije na putu za Italiju našli 13 državljana Tunisa koji su se skrivali u vagonima, a sve su ih nakon predviđenog postupka predali hrvatskm tijelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:20