HOROR

'DOSTA MI JE!': MONSTRUOZNA MAJKA U PEĆNICI ZAPALILA VLASTITU DJECU PA OTIŠLA NA VIDEO CHAT S NJIHOVIM OCEM 'Od danas sam čovjek bez duše...'

 Ilustracija / Profimedia, Alamy

Lamora Williams, 24-godišnja samohrana majka iz Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji, uhićena je zbog ubojstva svoja dva sina - dvogodišnjeg Keyantea i jednogodišnjeg Ja'kartera, prenosi Daily Mail.

Amerikanka ih je, potvrdila je policija, u petak stavila u pećnicu i žive ih zapalila.

Majka iz pakla pred istražiteljima se navodno pokušala opravdati govoreći im kako joj se poslije očeve smrti, prije pet godina, psihičko zdravlje drastično narušilo, a situacija se još više pogoršala nakon što je nedavno morala dati otkaz na poslu jer nije mogla pronaći dadilju koja bi se brinula za njezino četvero djece.

- Dosta mi je svega - navodno se požalila prijateljima prije nego što je na nezamislivo monstruozan način ubila vlastite sinove.

Nakon što je dječake, koji su po cijelome tijelu imali stravične opekline, izvadila iz pećnice, Lamora je "mrtva hladna" videochatala s njihovim ocem Jameelom Pennom. Upravo je on, vidjevši preko kamere da se nešto čudno događa s djecom, pozvao policiju.

Treći sin Jameel također je bio u kući u vrijeme stravičnoga zločina, ali on nije stradao, a šestogodišnju kćer, koju je Lamora dobila u prijašnjoj vezi, u petak je, srećom, čuvala majčina obitelj.

- Od danas sam čovjek bez duše - izjavio je shrvani otac ubijenih dječaka dodajući kako je financijski pomagao bivšoj partnerici kad god je mogao, a djecu je, kaže, volio više od ičega.

Ubojica bi se na prvom ročištu na sudu trebala pojaviti već u ponedjeljak.

- Zabranili su nam da je posjetimo u zatvoru. Bojim se za nju. Svašta bi joj moglo pasti na pamet, pa i samoubojstvo - rekla je Lamorina sestra Tabitha Hollingsworth.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:42