DRAŽEN DAKIĆ

FOTO: KRAJ VELIKE POTJERE U NJEMAČKOJ Policija konačno uhitila Hrvata koji je ubio vlastitog sina, ljubavnika bivše žene i još jednu mlađu ženu

 
 Ilustracija / Getty Images, FACEBOOK

Njemačka policija u utorak poslijepodne uhitila je trostrukog ubojicu, hrvatskog državljanina Dražena Dakića (40). Kako javljaju lokalni mediji, uhićen je u jednom predgrađu grada Rottweila, i to samo nekoliko sati nakon što je tamošnja kriminalistička policija za njim raspisala tjeralicu i ponudila novčanu nagradu u iznosu do 5.000 eura za informacije koje bi dovele do njegova hapšenja.

Prema prvim informacijama, Dakić nije pružao otpor, a lokalna policija i tužiteljstvo najavili su izvanrednu press konferenciju o lovu na ubojicu za srijedu u 11:30.

Dakić je prošli četvrtak navečer u malom njemačkom mjestu Villingendorfu u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg hicima iz vatrenog oružja ubio svog 6-godišnjeg sina, 34-godišnjeg partnera svoje bivše žene i još jednu 29-godišnju žensku osobu.

Njegova bivša supruga pobjegla je u zadnji tren i potražila pomoć kod susjeda koji su odmah nazvali policiju, a masakr je preživjela i trogodišnja djevojčica koja se sakrila u kući u trenutku zločina.

Nakon počinjena zločina Dakić se dao u bijeg, a policija ga još uvijek traži.

Tjeralica je u utorak za njim izdana na njemačkom i hrvatskom jeziku, a na njoj se navodilo da se Dakića sumnjiči za počinjenje trostrukog ubojstva, kao i njegovi osnovni podaci - da je rođen 1977. u Bosanskoj Gradišci i da ima 40 godina.

Precizno je opisan i njegov izgled, uz dvije priložene fotografije. Tako u tjeralici stoji da je Dakić visok 177 cm, da ima smeđe oči i kratku tamnu kosu, kao i trodnevnu bradu.

Kriminalpolizei in Rottweil

Kriminalpolizei in Rottweil

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:57