SKANDAL UOČI ZAVRŠNICE

FOTO: 'PREDEBELA SI, POD HITNO MORAŠ NA NEKU DIJETU!' Organizatori svjetskog finala izbora za miss poslali strašnu poruku finalistici

 
 Facebook

Kada je Zoiey Smale (28) pobijedila na izboru za Miss Ujedinjenog Kraljevstva njezinoj sreći nije bilo kraja. Cijelo desetljeće se natjecala na izborima ljepote, puno je uložila u svoj izgled i nakon godina truda konačno je stigla nagrada u obliku putovanja u Ekvador na finalni izbor za Miss Ujedinjenih kontinenata.

Međutim, tri tjedna nakon trijumfa, uslijedio je šok. Mladoj Zoiey je zazvonio mobitel, a s druge strane je bila direktorica natjecanja u Nottinghamu.

- Šef organizacije finalnog izbora ima poruku za tebe. Rekao je da moraš izgubiti kilograma što više možeš!

Facebook

Smale, inače konfekcijskog broja 38, nije mogla vjerovati što je upravo čula. Zamolila je gospođu da joj točno prenese riječi šefa natjecanja u Ekvadoru.

- Predebela si, moraš hitno na neku dijetu.

Zoiey je u tom trenutku uspjela samo procijediti.

- Molim?!

Facebook

Facebook

Nakon toga je spustila slušalicu i ugasila mobitel. Pustila je organizatore da se dva tjedna znoje ne znajući što se događa s njihovom missicom. Nakon dva tjedna pomnog razmišljanja Smale je odlučila da neće ići u Ekvador i da će predati krunu.

- Osjećala sam da moram poslati nekakvu poruku. Važno je da žene budu sigurne u sebe i da spoznaju da je OK biti zdrav i obrazovan - rekla je Smale za BBC i oduševila cijelu javnost.

- Odmah sam znala da neću ići u Ekvador, ali to im na početku nisam htjela reći. Bio je to neki oblik protesta, neka se nauče pameti.

Natjecanje se održava u Južnoj Americi 23. rujna, ali Smale se već osjeća kao pobjednica, bez obzira što neće ići tamo.

- Da samo vidite koliko sam pozitivnih poruka dobila. Zahvaljuju mi žene koje su oduševljene mojim porukama koje prenosim njihovoj djeci. Mislim, stvarno je tužno u što se ovaj svijet pretvorio... Žele prikazati mršave modele kao uspješne žene, to je stvarno zabrinjavajuće - rekla je Smale.

Facebook

Facebook

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:40