DETALJNO PREGLEDAN

LEGIJI POZLILO Ubojica premijera Đinđića iz zatvora prebačen na Hitnu pomoć u Beogradu!

Ulemek služi jedinstvenu maksimalnu kaznu od 40 godina

Miloradu Ulemeku Legiji (45) pozlilo je sinoć i prebačen je u bolnicu u Beogradu. No, odmah nakon pregleda vraćen je u posebno odjeljenje zatvora u Zabeli, prozvano Alcatraz, piše Blic.

- Ulemek se žalio na jake bolove u trbuhu- Po preporuci doktora uz suglasnost predsjednika Višeg suda u Beogradu i asistenciju policije prebačen je do Hitne pomoći, a potom je vraćen u zatvor, kazali su za Blic u Upravi za izvršenje kaznenih sankcija.

OVRHA UBOJICI SRPSKOG PREMIJERA Legiji sud plijeni imovinu jer ne vraća kredit

On je nakon detaljnog pregleda vraćen u zatvor, što ukazuje da zdravstveni problemi nisu ozbiljne prirode, jer bi u suprotnom bio zadržan na liječenju.

Ulemek služi kaznu pod posebnim tretmanom u zatvoru koji je samo za pripadnike orgniziranih kriminalnih grupa, kao i za ratne zločince, gdje je kontakt s vanjskim svijetom sveden na minimum.

Ulemek služi jedinstvenu maksimalnu kaznu od 40 godina, ali je osuđen na četiri najveće kazne u postupcima za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića, ubojstva Ivana Stambolića i atentata na Vuka Draškovića u Budvi, ubojstvo četiri člana SPO na Ibarskoj magistrali, kao i za druge zločine zemunskog klana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 04:51