INTENZIVNA ISTRAGA

Legijina kćer (15) nestala u Torontu!

NOVO 13:18 - Nikolija Luković (15), kćer Milorada Ulemeka Legije, vratila se kući nakon što je u petak oko 15 sati nestala u Torontu, a policija za njom tragala, javlja srpski Kurir.

- Sve je u redu. Vratila se - rekla je baka Nikolije Luković.

Iako je baka potvrdila povratak svoje unuke kanadska policija nije priopćila nikave detalje i informacije oko nestanka djevojčice kao i da li je ona pronađena.

-----------------------------------------------

09:03 - Policija u Torontu pozvala je građane da pomognu u pronalasku tinejdžerke Nikolije Luković (15), koja je nestala u petak poslijepodne. Posljednji put je viđena oko 15 sati u tom kanadskom gradu, na području ulica Bloor i Keele. Kanadski mediji prenose policijski apel i fotografije 15-godišnjakinje, dok beogradske Večernje novosti otkrivaju da je nestala Nikolija kćer Milorada Ulemeka Legije, bivšeg zapovjednika Crvenih beretki koji služi maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubojstva premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine.

Policija nije objavila razloge nestanka djevojčice, odnosno je li pobjegla od kuće ili se sumnja da je oteta. Nikolija je kćer Milorada Ulemeka i Maje Luković, kanadske novinarke s kojom se upoznao 1992. u Erdutu, pišu Novosti. Vjenčali su se dvije godine kasnije a kum im je bio Željko Ražnatović Arkan. Jedno vrijeme su živjeli zajedno u Kanadi, pa je i Legija bio uzeo prezime Luković. Nakon rastave djevojčica je ostala živjeti s majkom i bakom u Torontu. Legija u drugom braku s Aleksandrom Ivanović ima četvero djece, četiri djevojčice od 9, 11, 12 i 13 godina, pišu Novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:47