DOBIO KAZNENU PRIJAVU

MEĐUNARODNA CRKVENA SEKS AFERA Pohotni svećenik orgijao s ljubavnicama po Francuskoj, Austriji i Hrvatskoj: 'Radili smo to u svako doba dana'

 AP

Zbog podvođenja svojih 15 ljubavnica i snimanja orgija u crkvenom rektoratu podignuta je kaznena prijava protiv talijanskog svećenika Andree Contina, piše International Business Times.

Četrdesetosmogidišnjeg svećenika crkve San Lazzaro u Padui policiji su prijavile tri članice njegove župe. Otvorena je istraga zbog psihološkog nasilja, a tijekom racija zaplijenjene su seksualne igračke te pornografske snimke.

Continu se tereti da je putem web stranica za razmjenu žena podvodio svoje ljubavnice te da je s njima odlazio na luksuzna putovanja u Austriju, Hrvatsku i Francusku, u kojoj su posjetili svingerski resort Cap d'Agde, prenosi Slobodna Dalmacija.

Jedna od žena koje se dovodi u vezu s pohotnim svećenikom ispričala je da ih je Contin salijetao porukama i pozivima sve dok ih ne bi nagovorio da mu se pridruže u krevetu. Kazala je da su se seksali u rektoratu i u nekim drugim objektima 'u svako doba dana i noći' te da više neće otkriti u interesu istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:39