MALO SE NAGNUO...

NAPRASNO PREKINUTO ISPITIVANJE OSUMNJIČENOG DILERA Policajci nisu mogli vjerovati kako im je počeo odgovarati na pitanja, sve je brzo završilo

 Jackson County Detention Center

Osumnjičenik kojeg su ispitivali policajci u Kansasu, u američkoj saveznoj državi Missouri, puštao je vjetrove tijekom ispitivanja, što je toliko smetalo policajcima da su zaustavili taj dio istrage, piše ugledni BBC.

Sean Sykes Jr. (24) osumnjičen je za nezakonito posjedovanje droge i oružja nakon što su ga policajci drugi put u dva mjeseca zaustavili i pronašli mu oružje i drogu.

Nakon prvog hapšenja, do kojeg je došlo još u rujnu, Sykes se tijekom ispitivanja odgovarajući na pitanje o tome gdje živi, nagnuo na jednu stranu stolice i 'glasno prdnuo', što je formulacija unesena i u službeni zapisnik.

Detektiv je napisao da je 'Sykes i nakon toga nastavio s flatulencijom, pa je ispitivanje prekinuto'.

U to vrijeme nisu podigli optužnicu protiv njega, a sam Sykes je negirao da su oružje i droga njegovi, no kako je nedacno ponovno zaustavljen i ulovljen s nedopuštenim predmetima, konačno je optužen zbog posjedovanja ukradenog pištolja i kokaina namijenjenog prodaji.

Eksplozivni detalji o rujanskoj drami u policijskoj postaji objavljeni su tek ovih dana, nakon što je sve isplivalo na sudskom postupku, koji je već započeo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:32