POGREŠAN BROD

NEVJEROJATAN PROVOD PIJANIH TURISTA Krenuli gledati dupine, a na kraju završili u Siriji

 Instagram

Cjelodnevni provod pijanih britanskih turista na Cipru završio je na lokaciji o kojoj nisu mogli ni sanjati - u ratom razorenoj Siriji. Lewis Ellis, Alex McCormick i James Wallman cijelu noć su se 'ubijali' od alkohola u turističkom resortu Ayia Napi kada im je u 9 ujutro pala na pamet sjajna ideja kako bi mogli turističkim brodom otići gledati dupine.

Međutim, problem je bio što su se ukrcali na potpuno krivi brod i to im je postalo jasno tek nakon što su prošli više od 100 kilometara.

- Odmah mi je bilo čudno kada sam vidio da smo jedini stranci na brodu. Bio sam jako mamuran i odlučio sam ne postavljati nikakva pitanja. Međutim, nakon nekoliko sati vožnje skupio sam snage i pitao 'hej, koliko se još moramo udaljiti od kopna' - započeo je priču Ellis.

Na to pitanje nisu dobili nikakav odgovor i onda je počela - panika.

- Počeli smo urlikati da se moramo hitno vratiti, a brod je nakon sati i sati vožnje pristao u neku luku. Gledali smo jedni druge i zapitali se 'koji k**** ćemo sada?'-

Čim je brod pristao u luku, dečki su upozoreni da ostanu na brodu prije nego što ih ruski vojnici odvedu u svoju bazu. Oni ni tada nisu imali pojma gdje se nalaze, a pravi šok je nastao kada se netko od njih uspio ulogirati na Facebook. Pisalo je - Tartus, Sirija. Gradić na obali udaljen svega 50 kilometara od ratom uništenog Homsa i lokacija na kojoj Rusi imaju svoju ratnu luku.

- Tada smo zapravo shvatili gdje smo. Rekli smo Rusima što se dogodilo, a oni su počeli padati na tlo od smijeha.

Ruski vojnici udovoljili su zahtjevu neopreznim Britancima za nekoliko fotografija prije nego što su im osigurali brod za put nazad na Cipar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:07