SEKSUALNA ROBOTIKA

NOVA OPAČINA ŠIRI SE SVIJETOM Silikonske seksualne lutke toliko su uznapredovale da se otvara sve više bordela za seks s unajmljenim seks-robotom

 Michael Caronna / REUTERS

Dok u Zagrebu plakat HNK sa zamućenim licima čedno odjevenih glumaca Nine Violić i Krešimira Mikića izaziva javnu sablazan katoličkih udruga, svijet se počeo suočavati s posve novom i nimalo čednom pojavom koju dežurni moralni policajci tek trebaju proglasiti opačinom.

Silikonske seksualne lutke najnovije generacije toliko su uznapredovale da se otvara sve više bordela u kojima pacijenti plaćaju za odnos s unajmljenim seks-robotom. Cijene se kreću od 50 eura dnevno u Kini do 100 eura za dva sata u Irskoj, a već je zabilježen i prosvjed živih prostitutki u Španjolskoj koje su se u Barceloni pobunile protiv nelojalne konkurencije jer su silikonske lutke seks nudile za 80 eura.

Iz sindikata prostitutki poručuju da lutke ne pružaju kvalitetnu uslugu, ne razgovaraju s klijentima i ne nude ih čašom šampanjca, a vlasti tek smišljaju kako se postaviti prema seksualnoj robotici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:29