PRVO PUTOVANJE

Ogorčeni putnici najvećeg kruzera: 'To je najveća prevara, a masno smo je platili'

Harmony of the Seas
 REUTERS/Twitter

Harmony of the Seas, najveći kruzer na svijetu vrijedan 800 milijuna funti je gradilište; posvuda su radnici, a neke atrakcije još su uvijek zatvorene, tvrde prvi putnici koji su se ukrcali 22. svibnja u Southamptonu i zaputili prema Rotterdamu na petodnevnom putovanju.

Bijesni klijenti na Twitteru su objavili fotografije začepljenih pisoara, otkrivenih odvoda i blatnih tepiha.

Putnik David Mitchell (73) iz Lincolna koji je platio oko 1000 funti put, kazao je kako su četiri noći na kruzeru bile sramotne.

- Ja sam bivši hotelski menadžer i dobro zapažam ovakve stvari. Bilo je totalno kaotično - nisu bili spremni. Putnici su puzali posvuda i mnoge atrakcije su bile zatvorene. Bili su redovi za barove, za restoran, a toliko ljudi je stajalo u redu za knjigu žalbi da su morali postaviti barijere.

Georgina Davie iz Southamptona kazala je za BBC kazala je kako je glasna bušilica bušila tijekom noći, u blizini kabina gdje su putnici spavali.

Korisnica Twittera Phillipa Pickford napisala je: - Prijavljivali smo pokvareni wc tri puta! I što se dogodilo aqua showu?! Zbilja sam mu se veselila. Kakva sramota #HarmonyoftheSeas.

- Pisoari su bili zaštopani. Brod nije bio spreman no uzeli su nam novac - napisao je još jedan korisnik Twittera koji je bio među 6000 putnika koji su bili prvi gosti na brodu koji ima 20 restorana, 23 bazena i trebalo je dvije i pol godine da bude dovršen.

Royal Caribbean Cruises priznao je da su imali završne radove.

- Prioritet Royal Caribbeana je sigurnost svih gostiju i posade te je finalno održavanje izvedeno u skladu sa strogim sigurnosnim pravilima. Uvjeravamo putnike da su prijavljeni incidenti bili izolirani slučajevi koje smo odmah riješili. Garantiramo putnicima iznimno iskustvo - kazao je glasnogovornik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:35