ZIMSKO IZNENAĐENJE

'PRESTAJEMO RADITI I KREĆEMO 8. SIJEČNJA' Direktor svih svojih 800 radnika za dobro obavljen posao odlučio nagraditi luksuznim krstarenjem!

Zahvaljujući ideji šefa tvrtke Bertch Cabinets, zaposlenici tog proizvođača ormarića uobičajeno hladni siječanj u američkoj saveznoj državi Iowi zamijenit će suncem i plažama Karipskog otočja, piše CNN.

Svi zaposlenici ove tvrtke iz grada Waterlooa - njih više od 800 - početkom sljedeće godine ići će na besplatno krstarenje, najavljeno je na Facebook stranici tvrtke.

'Odlazimo 8. siječnja', rekao je za Waterloo-Cedar Falls Courier predsjednik tvrtke Gary Bertch. 'Prvo ćemo s četiri čarter leta otputovati u Miami gdje ćemo odsjesti u hotelu od pet zvjezdica. Potom ćemo se u ponedjeljak 9. siječnja otisnuti na krstarenje.'

Bertch je zaposlenicima rekao da je krstarenje nagrada za ostvarene poslovne ciljeve. Predsjednik tvrtke je prije godinu dana krstarenje ponudio kao poticaj zaposlenicima.

'Pokušali smo motivirati naše ljude da ostvare ciljeve, kako one usmjerene na naše klijente, tako i one financijske', dodao je Bertch.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:45