IDE U ZATVOR

RAZVRAT NA ŠKOLSKOJ EKSKURZIJI Nastavnica zaskočila 15-godišnjaka i seksala se s njim u minibusu pred drugim učenicima, nije se obuzdavala ni u avionu

 WARWICKSHIRE POLICE

Udana asistentica u nastavi i majka dvoje djece osuđena je zbog zavođenja maloljetnika te seksa s njim prilikom školskog izleta.

Jill Meldrum-Jones (37) iz engleskog Warwickshirea s 15-godišnjim učenikom zbližila se prilikom putovanja te su zajedno krenuli u šetnje.

Prvo su se poseksali u minibusu dok su i ostali učenici bili unutra, a potom ga je oralno zadovoljila i nagovorila ga da isto učini njoj kada su idućeg dana bili sami. Također, pružila mu je oralni seks tri puta tijekom 10-satnog leta avionom dok su se učenici s puta vraćali u Englesku.

Kada su se vratili, slala mu je proste poruke, no više nisu bili u fizičkom kontaktu.

Incident je otkriven kada su u veljači ove godine školom počele kružiti glasine i privukle pažnju policije.

Meldrum-Jones nije htjela komentirati optužbe, no ugledni BBC javlja da je priznala krivnju na sudu te je osuđena na dvije godine i osam mjeseci zatvora.

Sudac je ustvrdio da je potpuno izgubila kontrolu nad sobom i prepustila se požudi. Kazao je kako mora poštivati zakon i kako će sada njezin suprug i djeca patiti zbog njezinog odsustva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 18:25