ISKASAPIO PROSTITUTKE

ŠKOLSKI DANI BANKARA MONSTRUMA 'Upao je među psihopate iz veslačkog kluba, sam je sebe zvao Ubojicom'

 AFP

Britanski bankar Rurik Jutting (29), koji je optužen za ubojstvo dviju prostitutki u Hong Kongu, za vrijeme školovanja u školi za dječake u Winchesteru nosio je nadimak 'ubojica'. Osim toga, njegovi kolege su ga često zadirkivali da je gay. Tako barem tvrdi jedan od njegovih prijatelja koji je s njim pohađao tu školu. Prema njegovim riječima Jutting je sebi dao nadimak 'Kirur' do kojeg je došao spajanjem dviju japanskih riječi: kira što znači ubojica i kiru što znači razrezati nožem.

Ovaj jezivi nadimak je sebi dao nakon što se pridružio školskom veslačkom klubu čije su članove smatrali 'totalnim psihopatima'.

- Rurik je u školi bio poznat kao Ubojica... Svi učenici koji su bili članovi veslačkog kluba su bili poznati po tom što su bili totalni psihopati. U veslanju se sve vrti oko izdržljivosti i tjeranju tijela do krajnjih granica. Morate biti potpuni luđaci da biste se prepustili nečemu takvom - rekao je neimenovani Juttingov školski kolega za The Sun.

U razgovoru za poznati britanski tabloid ispričao je da su za ubojicu iz Hong Konga u školi mnogi mislili da je homoseksualac.

- Često smo se šalili da je Rurik gay. To je bila tabu tema u školi za dječake, ali svi sportovi kojima se bavio podrazumijevali su nošenje tajica - dodao je.

Ova informacija objavljena je nakon što je bivši bankar rekao svom pravnom timu kako nije lud zbog čega je odbio da ga se prebaci u psihijatarsku ustanovu.

- Jutting je pošteno i iskreno rekao da su djevojke preminule u njegovom stanu i da nitko drugi osim njih nije bio u njemu. Osim toga, nepopustljiv je u stavu da nije lud - rekao je neimenovani izvor za Daily Mail.

Podsjetimo, Jutting je optužen za ubojstvo Sumarti Ningsih i Jesse Lorene nakon što su pronađene u lokvi krvi u njegovom stanu. Navodno je mjesecima prije ubojstva bio u depresiji te je bio sklon drogama i ostalim porocima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 13:20