ZLOČIN SABLAZNUO SVE

ŽRTVA KRVOLOČNOG BANKARA PRIJE SMRTI POSLALA PANIČAN SMS 'Ovdje užasno smrdi, želim van!'

HONG KONG - Seneng Mujiasih, žrtva pomahnitalog bankara Rurika Juttinga, netom prije nego što je ubijena poslala je SMS u kojem je napisala 'ovdje nešto zaudara' te 'hoću van odavde'.

Nesretna Seneng pronađena je na podu Juttingove dnevne sobe s ubodima u predjelu vrata te stražnjice. Nož kojim je počinjeno ubojstvo pronađen je pokraj tijela 30-godišnje Senang.

Nesnosni smrad koji je spomenula u poruci vjerojatno je dolazio od raspadajućeg tijela prve Juttingove žrtve koje je trunulo u kovčegu ostavljenom na balkonu stana.

Na dan ubojstva Jutting je ostao bez dozvole za trgovanje dionicama u Hong Kongu, no pretpostavlja se da to nema veze s ubojstvima pošto je ubojica posao napustio danima prije. Pritom je na e-mailu ostavio jezivu 'out-of-office' poruku: 'Molim da kontaktirate nekoga tko nije ludi psihopat'.

Hongkonški mediji pišu kako je policija na Juttingovom mobitelu pronašla strašan selfie bankara s jednom od ubijenih žrtava prerezanog grla.

Juttingovi prijatelji tvrde da je patio od depresije te da je pokušao samoubojstvo nakon što ga je zaručnica, navodno, prevarila i ostavila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:04