DRAMA

'TVOJ OTAC NAM UNIŠTAVA DRŽAVU! ZAŠTO UOPĆE LETIŠ OVIM AVIONOM, IMAŠ SVOJ PRIVATNI!' Agresivni putnik napao Ivanku Trump u avionu

 Instagram

Ivanka Trump (35) svima je dala do znanja da je ništa ne može izbaciti iz takta dok je sa svojom djecom letjela iz New Yorka u Palm Beach na Floridi.

Naime, na majku troje djece i kćer novoizagranog američkog predsjednika Donalda Trumpa obrušio se jedan putnik.

'Tvoj otac uništava našu državu', urlikao je muškarac koji je u naručju držao dijete, pa nastavio s nizom uvreda: 'Zašto je ona na ovom letu?! Trebala bi letjeti privatnim avionom!'

mattlasner / Twitter

Ivanka na njega gotovo nije obratila pažnju i pokušavala je zaokupiti djecu s pastelama kako bi im skrenula pozornost od nasilnika.

Suprug muškarca koji je počeo vikati na Ivanku Trump, Matthew Lassner, kazao je kako nije uopće bilo tako, te kako je njegov suprug izrazio mirnim tonom svoje nezadovoljstvo, ali osoblje zrakoplova ga je čulo te su ih izbacili iz aviona.

mattlasner / Twitter

Ipak, samo sat vremena ranije Lassner je na Twitteru napisao: 'Ivanka i Jared su u avionu, lete komercijalnim letom. Moj muž ih maltretira - napisao je te uslikao fotografiju Ivanke koja je sjedila u avionu i napisao kako su ih izbacili s leta nakon što su izrazili nezadovoljstvo jer moraju letjeri s gospođom Trump.

Ubrzo je izbrisao te tweetove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:37