UŽAS NAKON SLAVLJA

VIDEO, FOTO: BRITANSKA TURISTICA BRUTALNO UBIJENA Lokalni kradljivac sve je priznao: 'Silovao sam je, a onda joj pivskom bocom unakazio lice'

 Facebook

Golo tijelo 28-godišnje britanske turistice Danielle McLaughlin pronađeno je u lokvi krvi na polju u indijskom gradu Goa u utorak ujutro. McLaughlin iz Liverpoola posjetila je u ponedjeljak navečer plažu Palolem, inače popularnu među turistima, kako bi sudjelovala u tamošnjoj svetkovini.

Istraga je pokrenuta nakon što je farmer prijavio policiji kako je pronašao tijelo šest kilometara dalje od plaže. Policija je u međuvremenu uhitila osumnjičenog, mještanina koji im je otprije poznat zbog krađa, a koji je priznao da je počinio zločin.

Vikat Bhagat (24) policiji je kazao kako je mladu Britanku silovao, a potom joj unakazio lice pivskom bocom kako ju ne bi mogli identificirati. Njezino tijelo bilo je puno modrica, a lice potpuno razbijeno.

Nekoliko sati nakon ubojstva na internetu se pojavila stravična snimka koja prikazuje zadnje trenutke Danielle McLaughlin na životu, dok je hodala cestom u Goi. Na leđima je nosila veliki ruksak, a iza nje je koračao nepoznati muškarac. U jednom trenutku Danielle se osvrnula prema njemu. Nije poznato gdje je točno video snimljen.

- Vikat je djevojku na skuteru dovezao u jedan restoran. Priznao je da ju je ubio, no sada pokušava druge umiješati u zločin. Mi mu ne vjerujemo, ali istraga će pokazati. Mislimo da joj je uzeo odjeću kako je nitko ne bi prepoznao. Kako bi joj sakrio identitet pokušao joj je uništiti lice bocom, jer su ga ljudi prethodno vidjeli s Danielle - kazao je načelnik policije Uttam Raut Dessai.

Danielle McLaughlin u Gou je stigla 23. veljače, a dan prije to je najavila na Facebooku: - Hvala svim mojim prijateljima i obitelji jer stalno paze na mene. Zahvalna sam im na tome i najsretnija sam osoba koju znam. Idem sada u još jednu avanturu - napisala je.

Oko 200 mještana i stranaca okupilo se na ulicama Goe kako bi odali počast preminuloj djevojci. Trenutno se čekaju rezultati obdukcije koji će otkriti je li žrtva zaista bila silovana prije nego li je ubijena. Lokalni mediji pišu kako je Danielle McLaughlin doputovala iz Arambola u nedjelju i kako je u hotelu odsjela s prijateljem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:12