MUČNE SCENE

VIDEO: UZNEMIRUJUĆI PRIZORI Šokantne snimke nadzornih kamera koje su snimile napade u Istanbulu

 screenshot Twitter

Nakon što je procurila snimka jedne od nadzornih kamera postavljenih na istanbulskom međunarodnom aerodromu Ataturk, na kojoj se vidi trenutak jedne od najmanje triju detonacija koje su usmrtile i ranile više desetaka ljudi, pojavilo se još nekoliko zapanjujućih i uznemirujućih snimki iz napadnute zračne luke.

Jedna od novih snimki na početku prikazuje uobičajenu situaciju na vrlo prometnom aerodromu: mnoštvo ljudi užurbano se kreće po jednom od terminala. U jednom trenutku se vidi kako gomila počinje panično trčati da bi sekundu ili dvije poslije odjeknula eksplozija. Od siline detonacije na pod pada stropna konstrukcija, nakon čega se prostor ispunjava dimom. Među onima koji su posljednji uspjeli pobjeći od detonacije sve je više onih koji šepaju ili padaju na pod zbog ozljeda koje su pretrpjeli...

Sljedeća snimka prikazuje jednog od navodnih napadača kako naoružan protrčava kroz kadar.

Još jedna snimka koja se pojavila prikazuje jednog napadača kako, nakon što je po svemu sudeći pogođen metkom, pada na pod pri čemu mu oružje ispada iz ruke i pada nekoliko metara od njega. On ostaje ležati, a do njega dolazi nepoznata osoba, moguće policajac, koja se nekoliko sekundi poslije trčećim korakom udaljava. Napadač zatim, kako se čini, aktivira eksplozivnu napravu i nakon kratkog bljeska prostor je ispunjen dimom i krhotinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:35