EAMONN HOLMES

'VRATI SE KAD TI NARASTE KOSA I KAD BUDEŠ LJEPŠI' Jedan od najpopularnijih voditelja u Britaniji izazvao sablazan svojim obraćanjem bolesnom djetetu

Dawson Willcock (lijevo), Eamonn Holmes (desno)
 Screenshot YouTube

Gledatelje popularnog jutarnjeg showa na britanskom ITV-u zgrozio je voditelj Eamonn Holmes koji je u jednom trenutku bizarnim komentarom teško uvrijedio dijete koje s bori s rijetkom vrsta raka.

Dawson Willcock imao je 15 mjeseci kada mu je dijagnosticiran hepatoblastom, rak jetre, a njegovi roditelji odlučili su gostovati u showu kako bi otkrili da im ponestaje vremena kako bi prikupili sredstva za liječenje svog sada 22-mjesečnog sina u Americi.

Holmes je obitelji iz Nottinghamshirea poželio sreću u prikupljanju sredstava, no dok je završavao razgovor odlučio se na popriličnu bizarnu odjavu.

'Sretno ti bilo Dawsone i vrati nam se kad ti opet naraste kosa, a ti nam budeš bolje i ljepši', kazao je Holmes i izazvao zaprepaštenje.

Dawsonova majka Wendy izgledala je zgroženo, a ubrzo je i Twitter bio preplavljen ogorčenim komentarima.

'Kako ovaj još uvijek ima posao', 'Zašto bi pobogu izjavio tako nešto', 'Kakav bezvrijedan čovjek', samo su neki od (pristojnijih) komentara koji su zapljusnuli Twitter, piše Daily Mail.

Inače, mali Dawson prolazi kroz kemoterapiju, no zasad od toga nije bilo pomoći. Upravo su zbog toga roditelji pokrenuli kampanju #adollarfordawson kako bi sakupili oko 500 tisuća funti i Dawsonu omogućili liječenje u Americi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:39