ISCRPLJEN I TRAUMATIZIRAN

ŽENSKA BANDA OTELA MLADIĆA I SILOVALA GA PUNA TRI DANA! Policija ga pronašla bez odjeće na livadi, a njegova priča zapanjila je sve

Ilustracija
 Reuters, youtube screenshot

Proteklih dana medije u Južnoj Africi zaokuplja nevjerojatan slučaj silovanja jednog mlađeg muškarca u režiji jedne ženske bande. Nesretni 23-godišnjak pronađen je kako polugol leži na jednoj livadi kraj glavnog grada Pretorije. Prije toga prošao je strašnu torturu organiziranu od strane tri djevojke. Pakao je trajao puna 72 sata.

- Izgledao je iscrpljeno i traumatizirano - rekli su iz policije nakon čega su otkrili detalje ovog pomalo bizarnog slučaja.

Sve je, kako prenosi britanski The Sun, počelo kada je muškarac odlučio podijeliti taksi s trima djevojkama.

- Usred vožnje taksist je odlučio promijeniti rutu, a mladića je zamolio da sjedne na suvozačko mjesto. Nakon toga mu je jedna djevojka zabila injekciju s nepoznatom supstancom u leđa - priča glasnogovornica policije Colette Wellback.

Mladića je supstanca uspavala, a probudio se u krevetu u nekoj nepoznatoj sobi.

- Počele su se redati na njemu. Svaki put kad je završio s jednom tjerale su ga da pije energetska pića prije nego što je druga došla na red, otkrila je Wellback.

Nesretnik se policiji potužio da mu nisu dale spavati i da su ga konstantno 'šopale' energetskim pićima. Puna tri dana!

- Prestao sam brojati koliko puta su me silovale - jadao se mladić.

Iz policije su napomenuli kako su predani slučaju i da pokušavaju otkriti je li bilo još žrtava ove ženske bande, za čijim članicama još tragaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:16