POLITIČAR NOVOG KOVA

ZUBER: ZAŠTO PRESTAJEM S EMITIRANJEM NOVOG SERIJALA 'Ne želim ništa plaćati ispod stola'

 Screenshot

Nakon 40-ak emitiranih epizoda videobloga iz kafića, koje su stekle veliku popularnost među čitateljima našeg portala, Robert Zuber i njegov vjerni suradnik Pedja Bajović odlučili su naprasno prekinuti snimanje Toro Caffea.

Razlog? Odlaze u politiku! Naime, u petak su gospoda osnovala Sasvim malu stranku (SMS), registrirala je u posljednji trenutak (to je, inače, već 308. stranka u Hrvata) i odlučili izaći na izbore 11. rujna, na kojima očekuju ulazak u Sabor.

Potom su uvažena gospoda, budući zastupnici hrvatskog naroda u Saboru, otišli na razgovor s predsjednikom Državnog izbornog povjerenstva (DIP) Brankom Hrvatinom, koji im je objasnio neka pravila o promociji tijekom predizborne kampanje. Barem koliko je mogao, jer ni ta pravila, kao i još štošta u našoj politici, nisu do kraja jasna. Cijeli razgovor s prvim čovjekom DIP-a pogledajte pri kraju ovog članka, a evo što o svemu kaže sam Zuber:

- U skladu s pretpostavljenim zakonskim regulativama, premda i tu postoji jedna siva zona, ipak smo odlučili, za razliku od ostalih stranaka, poštivati fair play. Medijima ćemo plaćati iznad stola, a ne poput brojnih drugih, ispod stola. A što se tiče razloga mojeg ulaska u politiku i osnivanja SMS-a, o svemu tome progovorit ću u utorak na press konferenciji koju ću održati u istarskim Balama, kaže Zuber...

Pogledajte sve epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:10